Asbest


Wanneer u gaat verbouwen dient u rekening te houden met de geldende milieuregels. U mag niet zomaar alle soorten bouwafval afvoeren. Voor asbest en oude olietanks bijvoorbeeld gelden speciale regels. Asbest is erg gevaarlijk voor de volksgezondheid, met name wanneer de asbest producten zijn beschadigd, kunnen er kleine deeltjes vrijkomen die bij inademing erg gevaarlijk zijn.

Container Service Maasdriel is een erkende locatie om asbest bij in te leveren. De asbest dient verpakt te zijn in een dubbele laag folie of plastic. Indien de vracht niet afdoende is ingepakt, wordt deze geweigerd.
U kunt ook gebruik maken van onze asbest big bag voor eenmalig gebruik. Deze asbest big bag voldoet aan de regels mits deze goed is afgesloten. Hieronder wordt er meer over verteld.

Heeft u grote hoeveelheden asbest, dan is het mogelijk om bij ons een container te bestellen inclusief een grote asbest big bag. Let op: u mag zelf slechts maximaal 35 m2 asbest verwijderen. 
CSM biedt de mogelijkheid om uw asbest dak te laten verwijderen door een derde partij (> 35 m2).
Voor meer informatie kunt u ons bereiken op het nummer: 0418-631492 of kunt u langskomen binnen openingstijden.
 


Afmetingen BigBag
3 meter lengte
0,30 meter hoogte
1,5 meter breedte
 
Asbest big bag 'klein'
Deze asbest big bag heeft een geschatte draagcapaciteit van 1.500 kg. De asbest big bag kost € 25,42 inclusief BTW en is af te halen bij ons in Velddriel. 

Als u de big bag hebt gevuld, dan kunt u deze zelf bij ons inleveren en betaalt u alleen de stortkosten van 21,5 cent per kg excl. btw.

Voor het aanleveren van asbest worden uw gegevens registreerd in ons weegsysteem.

Mocht u nog vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.
Openingstijden:
Standaard openingstijden:

maandag t/m vrijdag 07:00 – 17:00

Weekend (mits anders vermeld):
Zaterdag 07:00 – 12:00 uur

Op wettelijke feestdagen zijn wij gesloten.
Hieronder valt: Pasen, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Pinksteren en Kerst.