Op werkdagen voor 12 uur gebeld, is dezelfde dag geleverd!
Bestel nu direct online of bel 0418 - 631492

Asbest


Wanneer u gaat verbouwen dient u rekening te houden met de geldende milieuregels. U mag niet zomaar alle soorten bouwafval afvoeren. Voor asbest en oude olietanks bijvoorbeeld gelden speciale regels. Asbest is erg gevaarlijk voor de volksgezondheid, met name wanneer de asbest producten zijn beschadigd, kunnen er kleine deeltjes vrijkomen die bij inademing erg gevaarlijk zijn.

Container Service Maasdriel is een erkende locatie om asbest bij in te leveren. De asbest dient verpakt te zijn in een dubbele laag folie of plastic. Indien de vracht niet afdoende is ingepakt, wordt deze geweigerd.
U kunt ook gebruik maken van onze asbest big bag voor eenmalig gebruik. Hieronder wordt er meer over verteld.

Heeft u grote hoeveelheden asbest, dan is het mogelijk om bij ons een container te bestellen inclusief een grote asbest big bag (maarliefst 18 m3).
Daarnaast biedt CSM de mogelijkheid om uw asbest dak te laten verwijderen (> 35 m2).
Voor meer informatie kunt u ons bereiken op het nummer: 0418-631492.
 


Afmetingen BigBag
3 meter lengte
0,30 meter hoogte
1,5 meter breedte
 
Asbest big bag klein
Onze kleine asbest big bag heeft een geschatte draagcapaciteit van 1.500 kg. Deze asbest big bag kost € 25,42 inclusief BTW en is af te halen bij ons in Velddriel.

Als u de big bag hebt gevuld, dan kunt u deze zelf bij ons inleveren en betaald u alleen de stortkosten van 16,5 cent per kg excl. btw.

Mocht u nog vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.Meer informatie of een offerte? Neem contact met ons op.