Betongranulaat 0/31,5

Een van de materialen die wij recyclen uit bouw- en sloopafval is betongranulaat. Wij leveren betongranulaat met het BRL2506 certificaat. Betongranulaat wordt weer gebruikt om beton te maken. Voorheen werd beton voornamelijk gemaakt van zand en grind, maar afhankelijk van de eisen die gesteld worden aan het beton kan men er ook andere materialen voor gebruiken. Denk hier bijvoorbeeld ook aan materialen zoals kalksteen, graniet en basalt. Naast betongranulaat maken wij ook menggranulaat en asfaltgranulaat.

Betongranulaat 0-31,5 is in de wegenbouw geschikt als verhardingslaag van betonmengsel. Het materiaal heeft een hogere constructieve waarde dan "Menggranulaat" en is dus geschikt voor relatief zwaar belaste wegen. Toegepast als fundering onder een elementenverharding vermindert de spoorvorming.

Voordat we granulaat kunnen produceren gaat er eerst een heel recyclingproces aan voor af. Dit begint allereerst met de inzameling waarna er een sortering plaats vindt. Na nog een paar vervolgstappen in het recyclingproces komen we dan uiteindelijk bij de opslag terecht. Door onze strenge selectie kunnen wij de producten onder certificaat leveren.

Momenteel hebben wij alleen menggranulaat 0/31,5 in voorraad met een hoog gehalte beton. 
Openingstijden:
Standaard openingstijden:

maandag t/m vrijdag 07:00 – 17:00

Weekend (mits anders vermeld):
Zaterdag 07:00 – 12:00 uur

Op wettelijke feestdagen zijn wij gesloten.
Hieronder valt: Pasen, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Pinksteren en Kerst.