Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden particulieren
1. Prijzen zijn inclusief 21% BTW, transport binnen de regio en verwerking van uw afval. De containers mogen niet hoger worden gevuld dan max. 10cm boven de rand en er mogen geen delen aan de voor-/achter- en zijkant uitsteken.
2. Betaling van de containers dient vooraf te geschieden. De betaling van de container is contant of per pin bij plaatsing. Indien u per pin wilt betalen, dient u dit vooraf te vermelden. Daarnaast is het mogelijk per Ideal te betalen via de website.
3. Containers moeten geplaatst worden op een goed bereikbare plaats voor onze vrachtwagens en op een manier dat er geen overlast of gevaar ontstaat voor de omgeving.
4. Een vergunning voor het plaatsen van een afvalcontainer is in de meeste gevallen niet nodig, echter in de binnenstad kan dit anders zijn. Voor vragen over de vergunningen, kunt u dit doen bij de gemeente waar de container dient te worden geplaatst. U bent hiervoor zelf verantwoordelijk.
5. Voor 12:00 uur gebeld, dezelfde (werk)dag geleverd (feestdagen en vakantieperioden uitgezonderd).
6. Voor uw overige vragen kunt u contact met ons opnemen op het telefoonnummer 0418-631492 of per e-mail: info@csm-bv.com
7. Na 12 weken berekenen wij € 7,50 per week huur voor de container. Dit bedrag dient apart te worden bijbetaald aan de chauffeur of per bankoverschrijving. 
8. Het acceptatiereglement van Container Service Maasdriel is van toepassing op het afval. Op verzoek kan dit reglement worden toegezonden.


Leveringsvoorwaarden bedrijven
1. Prijzen zijn telefonisch of per email (info@csm-bv.com) op te vragen. De containers mogen niet hoger worden gevuld dan max. 10cm boven de rand en er mogen geen delen aan de voor-/achter- en zijkant uitsteken. 
2. Betaling van de containers mag per factuur. Krediettermijn: 14 dagen na factuurdatum.
3. Containers moeten geplaatst worden op een goed bereikbare plaats voor onze vrachtwagens en op een manier dat er geen overlast of gevaar ontstaat voor de omgeving.
4. Een vergunning voor het plaatsen van een afvalcontainer is in de meeste gevallen niet nodig, echter in de binnenstad kan dit anders zijn. Voor vragen over de vergunningen, kunt u dit doen bij de gemeente waar de container dient te worden geplaatst. U bent hiervoor zelf verantwoordelijk.
5. Voor 12:00 uur gebeld, dezelfde (werk)dag geleverd.
6. Voor uw overige vragen kunt u contact met ons opnemen op het telefoonnummer 0418-631492 of per e-mail: info@csm-bv.com
7. Na 12 weken berekenen wij € 7,50 per week huur voor de container.
8. Het acceptatiereglement van CSM is van toepassing. Deze kan op verzoek worden toegezonden. 
9. Belastingen en andere overheidsmaatregelen worden 1-op-1 doorbelast. 

Leveringsvoorwaarden Big Bag Service
1. Big bags kosten € 5,- per stuk exclusief BTW. Indien u deze via de website betaald, wordt de big bag gratis bij u thuis bezorgd (binnen de regio) in overleg. Afhalen van de big bag kan ook tijdens openingstijden bij CSM, de prijzen zijn dan gelijk.
2. Vullen van de big bag verzorgt u zelf.
3. Ophalen van de big bag kan eenvoudig via de website worden opgegeven. Daarnaast is het mogelijk om dit telefonisch door te geven. De betaling dient per Ideal (als u via de website de opdracht doorgeeft) of contant (cash of per pin) te worden voldaan.
4. Er mag geen chemisch afval, asbest en/of elektrisch apparatuur in de big bag worden gedaan. Er staat een compleet overzicht op de website met welke afvalstoffen waar wel of niet in mogen.
5. Big Bag maximaal tot de rand te vullen, hoger is niet toegestaan.
6. Big Bag wordt na betaling opgehaald op de eerst volgende maandag (of dinsdag).
7. Big Bags moeten geplaatst worden op een goed bereikbare plaats voor onze vrachtwagens en op een manier dat er geen overlast of gevaar ontstaat voor de omgeving.
8. Voor uw overige vragen kunt u contact met ons opnemen op het telefoonnummer 0418-631492 of per e-mail: info@csm-bv.com

 
Openingstijden:
Standaard openingstijden:

maandag t/m vrijdag 07:00 – 17:00

Weekend (mits anders vermeld):
Zaterdag 07:00 – 12:00 uur

Op wettelijke feestdagen zijn wij gesloten.
Hieronder valt: Pasen, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Pinksteren en Kerst.